Ti Tips til at hoppe starte din forretningsplan

1) Rom var ikke planlagt, finansieret og bygget på en dag

Processen med at sammensætte en sammenhængende forretningsplan vil sandsynligvis tage længere tid at du skøn (en usammenhængende forretningsplan på den anden side kan tage så lidt som 20 minutter). Langs den måde du vil sandsynligvis stoppe og sige, “du ved, vi har ikke rigtig gennemtænkt vores strategier meget godt, har vi?” eller “vi ikke rigtig ved vores konkurrence såvel som vi troede, vi gjorde”, og du vil tage sig tid til at finpudse dine strategier og få op til hastighed på co mpetition før du er færdig med planen og præsentere det.

2) mindre bid er mere fordøjeligt

Start planen med en disposition. Ved at nedbryde den store opgave i mindre komponenter, vil opgaven ikke synes så skræmmende. En forretningsplan kan ses blot som svar på en række spørgsmål.

3) stil point tæller også.

De visuelle aspekter af dokumentet bør ikke blive overset. Farve diagrammer, tabeller af data til at bryde op i teksten, præmis overskrifter, varierende typestyles–alle disse bidrage til at gøre planen lettere at læse, og at mere klart forklare forretningsmulighed.

4) for at skrive en Plan, læse en Plan.

Mennesker, der skriver romaner er generelt dem, der har læst mange, mange, historier. De lærer deres håndværk ved at studere værker af deres foretrukne forfattere. Du har brug at gøre det samme. Se på eksempler på forretningsplaner at få i dit sind skrivestil, den sekvens, hvor ideer bliver præsenteret og dele til en plan. Prøven planer er tilgængelige på internettet på steder afsættes

til at hjælpe iværksættere.

5) Vælg en sektion, enhver afsnittet

Hvis du har aldrig skrevet en forretningsplan før, kan du have svært ved at få projektet startede. Det vil virke som om du har en frygtelig masse tomme sider stirre tilbage på dig. For at få planen flytter, start med den sektion, der er nemmest for dig, eller af størst interesse.

6) tilbringe kvalitetstid med din Plan.

Folk undervurderer ofte den indsats og energi, det tager for at skrive en forretningsplan. De forsøger at skrive det om natten eller når alt andet på arbejde er afsluttet, med andre ord, når de er psykisk og undertiden fysisk udmattet. En bedre fremgangsmåde er at skrive planen, når du har energi til rådighed til at sætte ind i det: gå tidligt og tænke og skrive i en time før telefonerne begynde at ringe.

7) første udkast er altid et godt grin.

Det første udkast til din plan vil uden tvivl ligner usammenhængende ramblings–rodet strøm af semi bevidsthed ideer, der noget ligne hvad du havde håbet det ville. Bliv ikke skuffet eller frustreret.

8) du fortjener en pause i dag.

Sætte udkastet væk i et par dage, komme tilbage til det friske og begynde at revidere og omskrive. Magisk, efter flere flere revisioner, ideerne kommer alle sammen og sproget, planen vil flyde.

9) planen er din Baby–det skal Look som dig.

Forretningsplanen skal afspejle personlighed af dit ledelsesteam, og hvilken type virksomhed du vil oprette. Læseren går igennem det, bør hun få at vide folk involveret i firmaet, deres vision, deres mål og deres entusiasme for selskabet og branchen. Fortæl historien om dit firma i din egen stemme. En plan for en musik produktionsselskab ville se meget anderledes end en plan for en medicinsk enhedsproducenten.

10) ikke alle har en Flair For fiktion.

Forretningsplaner er væsentlige værker af fiktion–dokumenter, snak om hvad du forestille dig, planlægge og håber kan opstå i fremtiden, ikke hvad der allerede er sket. Denne form for skrivning er vanskeligt for alle. Du har hørt om “writer’s block”. De problemer, du har at holde ordene flyder er netop dem, står over for de store forfattere, bortset fra at mange af dem har til at holde ud fordi udgiveren har givet dem en unreachable deadline og de allerede har brugt deres fremrykning, men du naturligvis at have Læs tip #1 har Rom var ikke planlagt, finansieret og bygget på en dag tilladt masser af tid til at afslutte forretningsplan–så der er ingen grund til at føle sig presset. Ret?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *