Shopping med Onkel Sam – en opdeling af regering Auktioner

En detailhandler lejlighedskøb paradis?

Vi har alle hørt om de fantastiske tilbud kan du finde på regering Auktioner fly, tog og automobiles din nabos onkel fætter plukket til en sang. Men hvor sandt er disse historier? Er regeringen auktioner virkelig en god kilde til at købe produkter til videresalg? Svaret på det er de kan være, men du skal vide, hvad du gør.

Hvor skal Govt. Auktioner få deres produkter?

Regering Auktioner er kan blive afholdt online, live ‘i-person’ eller forseglet bud. De får deres produkter fra to vigtigste kilder-

1. varer de beslaglagt som følge af kriminelle aktiviteter eller kriminelle afgifter.

2. varer et agentur under regeringen har men ikke længere behov.

Ifølge Ian Aronovich, formand og administrerende direktør for GovernmentAuctions.org®, årsagen til at auktionerne kan levere sådanne fantastiske tilbud er at “regeringen enten nået [emner] gratis eller billige og fordi regeringen ikke har en traditionel fortjeneste som en corporation er.” De vil sælge til højestbydende, selv hvis de får mindre end markedsværdien.

Produkt Sourcing Tip 1: Forskning før du bud

Hvis du kilde produkter gennem regering Auktioner at videresælge online skal du vide markedsværdi af produktet før du bud. Nøglen til ikke overbud er forskningen varer god tid. De fleste regering auktioner vil offentliggøre en liste over tilgængelige varer 2-3 uger før auktionen. Og det er, når du skal starte dit hjemmearbejde.

Blå bøger er en stor kilde til forskning produktværdi. Der er pris guider derude for dybest set noget du er interesseret i. Nogle af de mest populære er:

Biler €” Kelley Blue Book. ()

Elektronik-Orion blå bog. ()

Antikviteter €” Kovels antikviteter og samleobjekter pris Guide ()

Produkt Sourcing Tip 2: Angive en grænse for budgivning

Når du finde ud af markedsværdien af de emner, der interesserer dig, bare trække profit du håber at gøre. Resultatet er din top bud for varen. Du absolut har brug at vide det maksimale beløb, du er villig til at byde på nogen vare før du går til auktionen eller du kan blive fanget til at betale meget mere end en vare er værd. Kender dit maksimumbud, og holde sig til dem.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *