Sådan downloader gratis og lovligt MP3

Gratis musik? Selvfølgelig! Men gratis og lovligt musik? Ja, det er muligt. Alle, der nogensinde har surfet nettet ved, at musik kan downloades frit. Selvom der er mange tvivlsomme hjemmesider, der tilbyder gratis musik, behøver du ikke at gøre noget ulovligt at finde god musik på nettet.

Så hvor kan du downloade gratis og lovligt MP3? Nedenfor er nogle store websteder, hvor du kan hente gode musik uden at bryde loven.

Download gratis og lovligt MP3s på Amazon.com

Amazon.com er muligvis bedst kendt for sine bøger, men Sitet har også en gratis musik Downloads sektion hvor du kan downloade gratis og lovligt MP3s. Sitet tilbyder musik fra forskellige genrer, herunder alternativ, Indie, Punk, Blues, Broadway, børn, musik, Christian, klassisk, land, dans, Folk, International, Jazz, Latin, New Age, Opera, Pop, Rap, Hip Hop, Rock, R&B, Soundtracks og meget mere. Hvis du er en musiker eller en kunstner, kan du også uploade din egen MP3s her gratis og lad musikelskere udforske og opleve dit eget mærke af musik.

Download gratis og lovligt MP3s på eMusic.com

Måske er en af de bedste steder at kigge efter og købe MP3s online eMusic.com. Dette er fordi webstedet tilbyder filer, ikke der er kopibeskyttede, således at lade dig downloade et ubegrænset antal sange til at tilfredsstille din musik behov. Musikken kan ikke komme gratis, men for alle nye tilmelde dig, stedet byder på op til 50 filer helt uden beregning.

Download gratis og lovligt MP3s på GarageBand.com

GarageBand er, hvor du kan finde de bedste uafhængige musik fra de mest talentfulde Indie-kunstnere. Webstedet har for nylig indgået partnerskab selv med MSN musik at realisere internettets sande potentiale i at give et middel til både kunstnere og musikfans til at forbinde og omdanne musikbranchen.

Download gratis og lovligt MP3s på IUMA.com

IUMA er hvor du kan finde og downloade gratis og lovligt MP3s fra berømte, ikke-så-berømte og usignerede kunstnere over hele verden. Hvis du er til Indie musik er det sted for dig. IUMA er primært dedikeret til at bringe dig musik fra uopdagede kunstnere, som du bør vide om.

Download gratis og lovligt MP3s på Download.com

CNET’S Download.com er en af de førende steder hvor du kan downloade gratis og lovligt MP3s. Stedet har en af de største musik-arkiv på nettet, så du kan have dit valg af musik der passer til din smag. På dette websted, kan du ikke kun høre kunstnerens musik, men du kan også tage et nærmere kig på hvordan deres musik kom til at være ved at læse kunstnerens bios og historier.

Download gratis og lovligt MP3s på AmpCast.com

Ampcast er en anden musikwebsted, hvor du kan downloade gratis og lovligt MP3s. Søg gennem deres hele arkivet for uafhængige kunstnere eller musik fra populære rock/pop grupper. Og hvis du ikke kan lide at downloade noget, du også har valget til feeds fra Ampcast surrealistiske Radio. Arbejdsplads ligeledes tilbyder fantastiske musik videoer, som du kan se gennem video streaming og samfundet funktioner såsom fora og chatrum, hvor du kan snakke med andre musikelskere eller Ampcast kunstnere om din favorit emne-musik.

Som du kan se, nødt der er masser af kilder til gratis og lovligt MP3 musik på internettet, du bare til at vide hvor man skal lede.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *