pas på en oversvømmelse beskadiget brugt bil i din by

En oversvømmelse bil kommer til en by nær dig?

Orkaner har gjort store ødelæggelser til den sydlige kystlinje, og oprydningen projekt vil sandsynligvis tage år at vende tingene til nogle hvad normal. Hvad jeg er bekymret over er det potentielt store antal køretøjer, der snart vil komme på markedet til at blive solgt som brugte biler. Problemet er ikke at køretøjet er brugt, men at det er potentielt en søulykke af orkaner og højvande. Disse brugte biler er generelt kendt i virksomheden som “oversvømmelse biler.”

Nu ved jeg, hvad du tænker, bor”jeg ikke i disse sydlige områder, så jeg ikke er i risiko for ubevidst købe en af disse oversvømmelser biler.” Undskyld, men du er død forkert… faktisk jo længere væk man bor fra orkanen skader, jo større du er i risiko for at blive snydt til at købe en af disse biler.

Hvorfor er du mere udsatte? Tænk over det. Oversvømmelsesskader fandt sted i New Orleans, tror du ikke, at beboerne der vidste, at brugte biler på markedet, at området har et enormt potentiale til at blive oversvømmelse biler? Du satser de ved, at.

Men tror du, de brugte bilkøbere i Arizona ville mistænke oversvømmelse biler blev bragt ind i deres område? Sandsynligvis ikke, og fidus kunstnere bag disse oversvømmelser biler ved dette. Jeg ville formoder afhandlinger bil vil være på den brugte bilmarked for omkring et år… måske mere. Problemet er stort og vil skade mange mennesker, der begår fejlen og købe en af disse køretøjer.

Hvad er big deal om en bil, der fik vand inde i det, hvis det synes at køre fint? Store spørgsmål… selvom jeg gjorde det op selv. Selve motoren kunne være fint, og lang sigt motoren skader kan ikke være opstået, men der er mange andre dele af køretøjet, der kan synes at være arbejder normalt nu, men kan forværres i den nærmeste fremtid.

Elektriske komponenter og ledninger påvirkes normalt mest. Der er et væld af komplekse ledninger under kølerhjelmen, i instrumentbrættet, og under tæpper af køretøjet. Vandet bliver inde i bilen fra nedenunder fra huller i rammen og krop og omkring døren åbninger. Hvis tæppet bliver våd, så gør det omfattende netværk af ledninger ind under gulvtæppet. Tæppet kan nemt udskiftes, men ledninger under køretøjet er normalt for kompleks og derfor alt for dyre at erstatte, så nye tæppe er lagt oven på dem, skjule potentielle skader.

Så hvad hvis ledningerne bliver våd? Rust min kære ven. Rust er din fjende, og rust skal du snart. Disse ledninger bliver nu langsomt begynder at bryde og rust vil udgøre en del af den ledning, der ikke er beskyttet. Når den elektricitet, der rejser indenfor disse ledninger gør kontakt med denne rust, det vil gøre en jorden, og elektriciteten vil stoppe rejser. Uanset hvilken komponent elektriciteten var på rejse til, vil en brændstofpumpe for eksempel, snart stoppe arbejde. Finde urocenter i miles af wire er ikke en let opgave. Tæpper og sæde vil sandsynligvis nødt til at blive fjernet og timer af diagnostiske tid vil sandsynligvis blive akkumuleret som mekaniker forsøger at finde urocenter.

I de fleste biler, er onboard computersystem placeret i den nederste del af dashboard passagerområdet, bare inches over på tæpperne. Nogle japanske biler har computeren placeret under passagersæde, på toppen af tæppet! Hvis edb-systemet bliver våd, ikke blot vil det skal udskiftes, men det kan skade mange andre elektriske komponenter.

Computeren kan erstattes nu, og alle kan synes godt, men rust vil snart gøre sin vej til disse andre elektriske komponenter og en dominoeffekt vil sandsynligvis begynde at ske. En sensor efter en anden vil mislykkes, intermitterende elektriske problemer vil begynde at ske, og din pengepung vil snart begynde at føle de skadelige virkninger af flere månedlige mekaniker besøg. Jeg overveje rust kræft i biler, skal du holde skæring og skære og skære at stoppe sin vækst.

Transmissioner er en anden stor billet vare, der kan påvirkes af vand og ikke vise symptomer i lang tid. Når fugt ind transmission, bliver den normalt lys lyserød væske en lys hvid/lyserød skummende blanding, ligesom en jordbær milkshake. Hele arbejdet i transmissionen er yderst kompliceret og fuld af ledninger, sensorer og masser af gummipakninger og O-ringe. Vandet vil forårsage gummidele til at svulme op og lække, og sensorer og elektriske komponenter snart vil bukke under for at ruste og vandskade samt.

Så hvad kan du gøre for at beskytte dig selv fra at købe en oversvømmet bombe?

1. Vær forsigtig af alle brugte biler på markedet.

2. tage din tid inspektion og test kørsel. En god handel er i dag normalt en god handel i morgen også, så ikke bukke under for påtrængende sælgere.

3. Inspicer under fører og passager sæder for tydelige tegn på rust på sæde baner og metal sæde ramme.

4. kig på loftsbeklædning (stof på taget inde i bilen). Endnu en våd, den lim, der holder denne struktur på plads vil begynde at svækkes, og stoffet vil begynde at falde ned helt, eller vil falde i små sektioner, der vil ligne bobler.

5. Inspicer undervognen og udstødningssystemet for tegn af stor skala rust. Jeg forventer en lille mængde af rust som værende normal; Spørg din mekaniker, hvis du har spørgsmål.

6. Brug din næse. Hvis indersiden af køretøjet lugter fugtig og mugne, eller føles fugtig til din hud… køre!

7. Fjern hjulene og inspicere bremserne. Dette bør gøres alligevel, hvis du inspicerende et brugt bil, men rust skader vil virkelig vise sig på bremsen komponenter.

8. Inspicer alle under hood væsker til vandforurening. Olie og vand vil ligne en chokolade milkshake, olie og transmission eller servostyring væske vil ligne en jordbær milkshake.

9. få forhandleraftalen eller sælgeren til at give dig en skriftlig erklæring om, at bedst af deres viden at 1. bilen har ikke været i en oversvømmelse, og 2. bilen var ikke involveret i nogen form for forsikringskrav, som kunne have resulteret i den oprindelige ejer sælger køretøjet til deres forsikringsselskab som en “total tab.”

10. få en CarFax rapport. Disse rapporter kan give værdifulde oplysninger om bilen, men jeg ville ikke stole udelukkende på dem. CarFax muligvis ikke komplet eller opdateret oplysninger kritisk til din beslutning.

11. kig i bagagerummet under kapers Tinget og reservedele trætte. Vand og rust vil have tendens til pyt her da det er en af de laveste steder af køretøjet. Hvis du kan se stillestående vand, eller tegn på rust i og omkring området reservehjul det er sandsynligvis en oversvømmelse beskadigede køretøj og bør undgås.

Min hjemmeside indeholder en af de bedste brugt bil tjeklister jeg har kunnet finde. Jeg kan varmt anbefale en vil-være-køber at printe det ud og følg den trinvise vejledning. Hvis du ikke er i markedet for en brugt bil selv, være sikker på at passere denne artikel og tjekliste oplysninger til dine kollegaer, venner og familie, der er.
 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *