NLP uddannelse: magt til at lette

Hvordan hjælper NLP at designe og køre et kursus, som har et positivt resultat for alle, også dig, træneren? Deni Lyall skitserer processerne, giver rigeligt råd og deler sine personlige oplevelser.

Jeg har en grad i electrical engineering og elskede matematik i skolen et logisk dame jeg følte. Så der var jeg, en sommereftermiddag, lytte til stemmen af min coach forsigtigt opmuntrende mig at gå langs en imaginær tidslinje på tæppe af hotelværelset. Dette skulle hjælpe mig med det problem, vi var udforske! Jeg tog et skridt og kiggede på ham quizzically. Hvad skulle der ske? Endnu et skridt, et andet look. Og en anden og en anden. Så skete pludselig det. For anden grund følte jeg en ro gå igennem mig og situationen syntes at blive udlignet. Jeg vidste, det ville være OK i efteråret.

Dette var min første oplevelse af Neuro Lingvistisk Programmering (NLP), og jeg må sige, jeg forlod den rum følelse lidt forvirret. I de følgende år jeg hørt mere om NLP og indset, at det er et følsomt emne. Skal jeg nævne mine erfaringer med det til andre mennesker eller ej? Snarere end at være skeptisk over for noget jeg vidste meget lidt om, nysgerrighed blev for meget for mig og jeg besluttede at finde ud af mere. Til sidst fandt jeg en lille gruppe af ligesindede mennesker, og en god træner. Fjorten måneder senere havde jeg fuldført både practitioner og master practitioner uddannelse.

For mig er NLP et meget nyttigt supplement til min værktøjskasse. Det er lidt ligesom pizza slice en ven for nylig købt mig; Jeg ved ikke, hvordan det lykkedes mig uden det og det er praktisk for mere end bare pizza, men jeg har stadig holdt alle mine knive. Snarere end tillade NLP til at tage over, har jeg integreret det i min værktøjskasse og brugte det til at forbedre, hvad jeg allerede gør.

Put blot, handler NLP om at bruge sproget i sindet til at give dig konsekvent opnå de resultater du ønsker. Det består af nogle filosofier, nogle værktøjer og teknikker og nogle metoder. Med omkring 2 millioner bits af data kommer til os hvert sekund vi generalisere, slette og fordreje oplysningerne for at skære det ned til et rimeligt beløb. For at gøre dette bruger vi vores erfaringer, vores værdier og overbevisninger, vores holdninger, vores brug af sproget, vores erindringer og ‘metaprograms’. De oplysninger, der er tilbage er internt repræsenteret i vores sind, som derefter producerer vores (følelsesmæssig) tilstand, som igen påvirker den måde, vi opfører os. NLP hjælper med at angive valg af, hvordan disse oplysninger påvirker os. Det hjælper også os til at forstå, hvordan og hvorfor andre kan reagere forskelligt på de samme oplysninger.

NLP er et stort emne med mange aspekter til det og jeg agter ikke at dække teori her. Der er mange gode bøger, bånd og kurser om emnet. Som træner, men har jeg fundet det meget nyttigt i tre måder:

mig selv

samspil med deltagerne

uddannelse design

MIG SELV

Et nøgleaspekt i NLP handler om at vælge hvordan man reagerer på hvad der sker for dig. Derfor når jeg træning sørge jeg for, at jeg vælger, hvordan jeg føler om det. Jeg ønsker at være i den bedste sindsstemning for uddannelse, så at jeg trygt kan håndtere de situationer, som jeg har tænkt mig at komme på tværs i løbet af workshoppen.

Først, jeg er altid positiv om resultatet. Jeg sætte mig ind i fremtiden, i slutningen af workshoppen, bruge nutid i mine tanker. Jeg ser deltagerne begejstret om, hvad de har lært, og jeg ser rundt i lokalet med alle workshoppen udgange. Jeg høre latter og gode kommentarer om, hvad de har lært, og endelig føler jeg mig meget tilfreds med det jeg har opnået. Jeg forstår, at ikke alle vil føle sig som dette om uddannelse, men jeg fokusere mine tanker på de mennesker, der vil føles som at. Hvordan hjælper med fokus på negative tanker du? Det gør bare du føler dig utilfreds!

Tips

Sørg for den følelse, du har om workshoppen er den du får, når du føler dig meget tilfreds og tilfreds med noget. Få følelsen af minder om en tidligere erfaringer. Nu holde følelsen, så Forestil dig at være i din fuldførte workshop.

Forestil dig at høre gode kommentarer om workshoppen i stemmen fra en person, du respekterer.

Normalt gør billedet store, farverige, lyse og tæt op giver det mere indflydelse.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *