2006 Subaru B9 Tribeca: grimme eller ej?

Okay, fans Subaru… Lyt! Tror du, at alle nye B9 Tribeca er en smuk køretøj eller er det en grim ælling? Som for mig, har jeg blandede følelser. Denne særlige SUV bestemt ligner ikke nogen anden Subaru, eller gør det nemt få forveksles med nogen anden SUV på markedet. Skønhed er i øjet af beskueren; Lad os tage et kig på hvad sætter B9 Tribeca bortset fra pack.

Første gang jeg så Subarus nye post op tæt troede jeg først det var Porsches Cayenne. Nej, køretøjerne, der ikke ser ens, men B9 Tribeca fremkaldt en lignende reaktion for mig: som Cayenne, det repræsenterer en større afvigelse fra alle andre modeller. For eksempel, tilbyder B9 Tribeca følgende:

5 eller 7 passagersædekonfiguration. Dette er den første Subaru bygget, der vil rumme mere end fem voksne.

Store priser: The B9 basispris starter på omkring $32K.

Side curtain airbags til forreste siddepladser passagerer og andet siddepladser passagerer [undtagen den person, der sidder fast i den midterste stol]

Alle hjul drev, men du vidste det allerede.

Et overdådigt interiør. Subaru siger at læder trimmet polstring er tilgængelige som er opvarmede sæder, bag kabinen air condition og glas moon skydetag.

B9 er bygget på en strakte Outback platform og på 66,4 inches er det højeste køretøjet gjorde, være Subaru. Oddly, det deler de samme 3,0 L V6 motor som the Outback, så man kan kun undre sig over hvor hårdt det vil arbejde med 7 passagerer ombord navigere stejle bakker og afrunding af hjørner?

Jeg søgt vidt og bredt efter årsagen bag navnet B9 Tribeca og fandt intet endelig. En auto kritiker hævdede at B9 del af navnet kom fra en tidligere konceptbil, der blev vist af Subaru på bil viser, mens to rapporter siger at til Tribeca del af navnet er fra området i New York City, der er kvarteret trekant under CAnal Street i Manhattan. End køretøjets bygges i Indiana, der er ikke nogen relevans i navnet. Man kan tænke, at B9-delen af navnet vil vise sig for at være mere af en plage at huske som forbrugere har en vanskelig tid at huske nogle to stavelse modelnavne, endsige to ord.

Personligt, tror jeg tanken om at opbygge en større Subaru er klogt, især da Subaru ejere tidligere havde ingen steder at gå ud over den nuværende bestand af kompakte SUV’ER og biler i deres linje. Ud over at jeg mener, at den kontroversielle ser ud og lille motor vil skuffe købere og det kan tage nye metalplade og en beefier motor til at stimulere salget.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *